Mannencirkel ‘Terug naar het vuur’

De vuurceremonie of cirkel is een plek en moment om stil te staan bij wat er NU voor jou van belang is en om aandacht vraagt. Loslaten van oude gewoonten die je niet meer verder helpen of sterker nog, tegenhouden, door ze over te dragen aan het vuur. Ze los te laten door je ermee te verbinden. Een kans om inzicht te krijgen in je eigen handelen door de spiegels die door de anderen worden voorgehouden. De mogelijkheid om bewust een intentie neer te zetten voor hetgeen je wil manifesteren.

Veelal worden ze gehouden op of rond nieuwe of volle maan, momenten waarop de kracht van het universum duidelijker aanwezig is. De nieuwe maan voor het bewust kiezen voor iets (anders), zaaien. De volle maan voor het bewust oogsten van hetgeen de afgelopen periode is gegroeid. De vuurceremonie is bedoeld als een veilige plaats voor iedereen en deze dient door alle aanwezigen te worden gerespecteerd en gecreëerd. Iedere ceremonie starten we dan ook met het samen openen van het vuur, onze ontmoetingsplek en staan we stil bij hoe we samen deze safe space creëren.

Bij volle maan zullen we als mannen verzamelen rond het vuur. Een samenkomen waarbij er tijd en ruimte is om te delen wat jou nu bezighoudt. Tijd voor reflectie. Stilte. En te leren van de andere mannen. Geven en ontvangen. Jouw koers bepalen en je gesteund weten door andere mannen. Terug naar het innerlijke vuur dat jou inspireert en je vol energie aan een nieuwe dag laat starten.          Het ritme van de natuur en de natuurelementen spelen een belangrijke rol in deze bijeenkomsten.

Wil jij ook herontdekken wat jou diep van binnen drijft, wat kenmerkend is voor jouw basis en daar weer meer verbinding mee maken? Kom dan terug naar het vuur!

Data en locatie:

Donderdag 2 december 2021

Zaterdag 8 januari 2022

Vrijdag 4 februari 2022

Vrijdag 4 maart 2022

Donderdag 31 maart 2022

 

Inloop vanaf 19.45 u en start om 20u op Halder 37.

De bijdrage bedraagt 15 euro, graag contant meenemen.

Aanmelden (zie formulier onder aan deze pagina) niet verplicht maar wel zo fijn in verband met de voorbereiding van de cirkel.

Tot snel aan het vuur.

06 - 14 15 13 07

robbert@verbinderinzaken.nl

Verschijn jij ook aan het vuur?

Meld je nu aan voor een van de volgende mannencirkels. 
Na verzenden van het formulier ontvang je van mij zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail van je inschrijving.

Verbinder in Zaken –  Robbert Keulemans – Halder 37, 5271 VJ Sint Michielsgestel – 06 – 14 15 13 07 – robbert@verbinderinzaken.nl