Relight your fire

Dit is een hele dag waarin alle tijd en ruimte wordt gemaakt om met elkaar als kleine groep te (her) ontdekken waar jouw innerlijk vuur van gaat branden. Samen vinden we de belemmeringen die er zijn om dit vuur ook echt weer te laten branden. En we gebruiken de kennis van de groep om hieraan te werken.

Een intensieve dag maar wel helemaal voor jou. We maken gebruik van diverse werkvormen en locaties, de kracht van de stilte, meditatie, yoga en wat nog meer nodig is om stappen te maken.

Data in 2019

Februari 

April

Juni

Relight your Fire!

Ben jij Authentiek, of pas jij je nog te vaak aan? Het is nu tijd om te gaan staan en te leven wat er geleefd wil worden! Vanuit vrijheid, vanuit een innerlijk verlangen dat niet meer klein gehouden wil worden. Het vuur mag aan! Wil jij voor jezelf kiezen? Dan is nu de tijd. Authentiek leiderschap, trouw zijn aan jezelf. It’s all about choices. Wil jij de vraag ‘Waar sta jij ’s-ochtends voor op?’ helder, krachtig en vol vuur beantwoorden? Hiervoor gaan we terug naar de natuur. Jouw natuur. Deze dag zullen we veel buiten zijn en rond het vuur. Wat doet ons innerlijk vuur branden? Voel jij een overtuigende JA om dit avontuur met jezelf aan te gaan? Durf jij in de spiegel te kijken en de confrontatie aan te gaan? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende dag. Een dag helemaal voor jezelf, dicht bij jezelf zijn, om vol vuur en inspiratie weer huiswaarts te keren en het vuur verder te verspreiden. Aanmelden via Robbert@verbinderinzaken.nl Heb je nog vragen? Laat het me weten.

Organisatie Verbinder in Zaken ism Met Hart En Ziel -Dinsdag 18 december van 10.00 tot 19.00 -Intensief en rustig, binnen en buiten, koud en warm, aarde en vuur, stilte en verbondenheid -Halder 37, Sint-Michielsgestel -350,- exclusief BTW Max 6 deelnemers

 

06 - 14 15 13 07

robbert@verbinderinzaken.nl

Waar wacht je nog op?

Schrijf je in voor een workshop of training doormiddel van onderstaand aanmeldformulier.
Na verzenden van het formulier ontvang je van mij zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail van je inschrijving.

Verbinder in Zaken –  Robbert Keulemans – Halder 37, 5271 VJ Sint Michielsgestel – 06 – 14 15 13 07 – robbert@verbinderinzaken.nl