The Rising men – wintertrack

The rising men staat voor jou als man, de man die weer gaat staan voor wie hij ten diepste van binnen is. Wintertrack is een van de vier tracks die we aanbieden en hierin stemmen we af op de kenmerken die deze periode ook in de natuur met zich meebrengt. Het seizoen Winter is de tijd om naar binnen te keren. Een periode om afscheid te nemen van alles dat je niet meer nodig hebt, dat je niet meer dient of voedt. In deze relatieve stilte kan plaats worden gemaakt voor nieuwe ideeën en inspiraties. Voor een nieuw begin.

In de 3 dagen die de wintertrack vormgeven, nemen we op de eerste dag de tijd om tot stilstand te komen. Op de tweede dag onderzoeken we weerstand, belemmerende overtuigingen en buigen we deze om naar inzicht in jouw kwaliteiten, kracht en dat in verbinding met jouw passie. De derde en laatste dag zetten we in op het bepalen van jouw stappen en koers. Zodat je klaar bent om bij het aanbreken van de lente vanuit jouw diepe overtuigingen, innerlijke kracht en passie je leven betekenisvol te leven. Ook als je daar weer uitdagingen ontmoet en getest wordt op je keuzes, zal je in staat zijn om snel terug te keren naar je kern.

Gedurende deze 3 maanden is het mogelijk om tussentijds contact te hebben met mij en met elkaar, indien je dat wenst. Mijn ervaring leert dat we elkaar in deze tijd nodig hebben omdat we elkaar kunnen steunen en spiegelen. Samen deze reis maken, geeft je meer diepgang.

Gun jezelf de ruimte om terug te gaan naar je basis, op zoek naar je innerlijke vuur. Zeg eens eerlijk, weet jij nog waarom je ‘s-ochtends opstaat, anders dan dit je routine of patroon is geworden? 

Als je voelt dat er iets moet veranderen, ook al weet je nog niet wat, dan is nu een goed moment om de eerste stappen te zetten. Voor alle MANNEN die deze winter willen (her)ontdekken wie ze zijn, waar ze voor staan en hoe ze dit weer tot de kern van hun leven kunnen maken.

Dag 1 Vrijdag 11 Februari 2022

Dag 2 Vrijdag 11 Maart 2022

Dag 3 Vrijdag 8 April 2022

Locatie: Verbinder in Zaken, Halder 37 5271 VJ Sint-Michielsgestel

Investering: 375 euro excl BTW. Maximaal 8 deelnemers. 

Inloop vanaf 9u45 u en start om 10u. Einde rond 17u.

Aanmelden via formulier onder aan deze pagina of neem contact op via 06-14151307 of robbert@verbinderinzaken.nl

06 - 14 15 13 07

robbert@verbinderinzaken.nl

Ga jij ook mee op deze Wintertrack?

Meld je nu aan voor deze 3 dagen en kom in het voorjaar vol van energie weer naar buiten. 
Na verzenden van het formulier ontvang je van mij zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail van je inschrijving.

Verbinder in Zaken –  Robbert Keulemans – Halder 37, 5271 VJ Sint Michielsgestel – 06 – 14 15 13 07 – robbert@verbinderinzaken.nl